Zoek

REFUND AND RETURN POLICY

Laatst bijgewerkt: 03-11-23

Welkom bij Damngoodcoffee.nl, beheerd door De Drie Heren B.V. We waarderen je als klant en willen dat je tevreden bent met je aankopen. Hieronder vind je ons retour- en restitutiebeleid voor koffiebonen, koffiecups en accessoires.

1. Retourzendingen

1.1 Bedenktijd: Je hebt het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling je bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden. Na het verstrijken van deze 30 dagen is de verkoop definitief en kan deze niet worden geretourneerd.

1.2 Productconditie: Geretourneerde producten moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn. Zorg ervoor dat de originele verpakking en labels nog intact zijn.

2. Hoe een retour aanvragen

2.1 Contact opnemen: Neem contact met ons op via ons contactformulier om een retourzending aan te vragen. Vermeld het ordernummer en de reden voor de retourzending.

2.2 Verzendinstructies: We zullen je voorzien van verzendinstructies, inclusief het retouradres: Postbus 227, 8000AE, Zwolle. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

3. Restituties

3.1 Terugbetalingstermijn: Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten zullen we binnen 14 dagen een restitutie verwerken voor de kosten van de geretourneerde producten, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, indien van toepassing. Houd er rekening mee dat we de kosten voor de retourzending niet vergoeden.

3.2 Betaalmethode: De restitutie zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

4. Uitzonderingen

4.1 Geopende verpakkingen: Geopende koffiebonen of koffiecups kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect zijn of niet voldoen aan de kwaliteitsnormen.

5. Contact

Voor vragen of verdere assistentie met betrekking tot retourzendingen en restituties, neem contact met ons op via contactformulier.